Kemprodukter

Aspen

Du kan köpa alkylatbensin från Aspen hos oss, en renare form av bensin som både ryker och luktar mindre än vanlig bensin.
För dig som arbetar med småmaskiner som t.ex. motorsågar, röjsågar, häcksaxar, gräsklippare och jordfräsar ger Aspen alkylatbensin en klart förbättrad arbetsmiljö med minsta möjliga miljöpåverkan.

Fyller du motorsågen med Aspen alkylatbensin minskar du utsläppen av farliga ämnen samtidigt som du själv slipper att få i dig skadliga avgaser. Det kostar lite mer, men det tjänar du snabbt in på minskade servicekostnader eftersom motorn också hålls renare.

 

AdBlue – Air1

Air1 är en av marknadens ledande AdBlue-produkter. Det är en ren och tillförlitlig produkt som alltid levereras i engångsemballage för att säkerställa kvaliteten. Du kan välja mellan flera olika system för påfyllning och lagerhållning – allt från 10-liters dunkar till 1000-liters emballage. Du som är storförbrukare, t.ex. åkeri eller bussbolag, kan dessutom installera en Air1-minibulkanläggning för att förenkla hanteringen.

AdBlue hittar du på våra tankstationer i Aneby, Kisa, Örserum, på Höganloft i Tranås och Målön.

Glykol & Spolarvätska

Hos oss kan du köpa glykol och spolarvätska från de ledande nordiska tillverkarna av kemisk/tekniska produkter.

Produkter från Clemondo

Hos oss kan du köpa produker från Celmondo (tidigare Lahega). 
Produkter från bland annat  Autorange, Prorange, WashEye.

Tillbaka