Ansök om tankkort med BankID

Nedan ansöker ni om vårt förmånliga tankkort för privatpersoner eller företag.

Välkommen till Fundins Olja och grattis till ett bra val! Med vårt Tankkort kan du tanka på våra drivmedelsstationer och betala mot faktura. På våra dieselanläggningar erbjuder vi företagskunder fasta 1-veckorspriser. Rabatten motsvarar de dieselvolymer företaget förbrukar. På våra bensinstationer är det alltid pumppris som gäller. Våra bensinstationer är så kallade obemannade lågprisstationer där vi ändrar priset dagligen för att alltid erbjuda rätt pris till våra kunder.

Vi gör en sedvanlig kreditkontroll vid ansökan av tankkort. För att kreditansökan ska kunna bli behandlad måste du som firmatecknare eller privatperson signera ansökan med ditt Mobila BankID. Tankkorten kan märkas med namn, registreringsnummer etc. som sedan syns på fakturan. Innan du ansöker om ett tankkort ta gärna några minuter och läs i genom våra allmänna villkor.

Företag och Organisation
Som företag eller organisation kan ni skräddarsy tankkort så att de passar just er organisations behov. Har ni behov av fler än ett tankkort kan ni välja olika inköpsbegränsningar och sätta samman flera typer av kort anpassat för olika fordon och förare.Vi tillhandahåller även olika typer av uppföljningar för våra företagskunder.

Vill ni komma i kontakt med våra kortsäljare för att få mer information eller annan hjälp vänligen ring: 0140 – 31 11 08.Klicka här för att ansöka om tankkort